maandag 8 mei 2017

Zondag ... geen rustdag voor ons vandaag

Nadat de verhuistruck weg was en ik de vorige blog heb geschreven, zijn we weer naar het huisje gegaan en zijn begonnen met het terugkrijgen van het thuisgevoel. De koelkast en vriezer staan op hun plek tot rust te komen, dan kunnen we ze morgenochtend aanzetten. En we hebben de eethoek in elkaar gezet, dan kunnen we tenminste weer lekker zitten.
Alle meubels die we uit elkaar hebben gehaald zitten in pakketten verpakt met bubbeltjesplastic. We zijn maar eens begonnen met het uitpakken van die pakketten en daarna hebben we uitgezocht welke pakketten er bij elkaar horen, zodat we vlot kunnen werken. Ondertussen kwam er een overbuurvrouw even kijken en bracht ons 7 kakelverse eitjes van haar kippen. Zo lief!!! De keukenkast hebben we nog in elkaar gezet. Toen was het inmiddels na zessen. De puf was op en daarom zijn we op ons gemak naar Alykes gelopen en hebben daar een lekkere pita gyros gegeten.
Weer boven hebben we nog eventjes gezeten en zijn toen doodmoe naar bed gegaan in het woongedeelte van onze buren, want onze slaapkamer stond inmiddels helemaal vol met pakketten met planken.

En toen was er op zondag een nieuwe dag, geen rustdag, nee, een stevige werkdag. We zijn begonnen met de grote slaapkamerkast, de basis is opgezet en de platen van de deuren zitten aan elkaar. Morgen hangen we ze erin. Maar we wilden inmiddels weer heel graag in ons eigen bed slapen en dus zijn we toch begonnen aan ons bed met achterwand en lades. En dat staat nu. We kunnen er straks heerlijk in gaan slapen.