dinsdag 9 mei 2017

We hebben een zorgverzekering!!

Vanochtend begonnen met de grote slaapkamerkast, het kostte even wat moeite, maar hij staat nu goed. De planken en de manden erin en dan kan ik de boel gaan inruimen. Daarna zijn we meteen doorgegaan met de badkamerkast.

De deur moest er nog in maar toen was het tijd om naar de stad af te reizen om te gaan zien wat IKA nog van ons wil. Er stonden een paar mensen te wachten maar toen we voor het loket stonden pakte een mevrouw direct de foto's van ons aan en niette die aan een papier. We krijgen dat papier mee en nog een ander stel formulieren en toen riep een andere dame ons in haar kantoor en vertelde dat dit was wat we moesten hebben. Het formulier met de foto moeten we altijd meenemen als we naar een arts, ziekenhuis of apotheek moeten, het originele andere setje papieren moeten we zelf houden en de copy moet naar het CAK. Dat viel ons dus heel erg mee, want we stonden binnen 15 minuten weer buiten.

Met dit bewijs dat we een zorgverzekering hebben kunnen we nu ook naar de politie om de befaamde "yellow card" te krijgen. Daar gaan we verder aan werken.

Toen weer naar huis en de kast afgemaakt. En daarna verder gegaan met het uitpakken van dozen. Leo heeft nog een paar kleinere kastjes in elkaar gezet, nu zijn alle planken veranderd in kasten. Hoera.
We zijn benieuwd of dit uitzicht ooit zal vervelen