zondag 18 juni 2017

Een jarig Jetje

Zoals al vele eerdere jaren viert Petra haar verjaardag in hun vakantie op Zakynthos. Het leuke daarvan is dat wij er dan steeds bij zijn. Omdat wij hier nu wonen willen we er ook iets speciaals van maken. Dus hebben we ze uitgenodigd voor een uitgebreid ontbijt met vers gebakken broodjes, vers sinaasappelsap, koffie, thee en vers fruit. We genieten er met z'n vieren van nadat we Petra én Ben uitgebreid hebben gefeliciteerd.

Na het ontbijt hebben we allemaal nog wat eigen dingetjes te doen, maar daarna hebben we afgesproken bij het zwembad, heerlijk relaxen en dan een drankje en een lekker ijsje bij Dimi, omdat de Buca-bar met de overheerlijke Frutopia nog steeds niet open is. Maar ook van dit ijsje genieten we. Als we het op hebben komt Dimi nog met een blad met 5 kleine glaasjes met een perziklikeurtje erin, ook voor hemzelf en we toasten op Petra, "YIAMAS"

Als het zeven uur is geworden lopen we langzamerhand naar beneden, naar Alykes, naar ons vaste (verjaardag) restaurant Fidelio. We hebben een gezellige avond met heerlijke gerechten en drankjes. Voldaan lopen we een paar uur later de heuvel weer op en strijken nog even neer op ons terras boven in Chartata.


Geen opmerkingen: