dinsdag 23 oktober 2018

Nederland oktober 2018

Op vrijdag, de dag na mijn verjaardag rijden we naar Zeeland, naar Nieuw Haamstede naar het huisje van een vriend van ons, Paul, die vertelde dat we dit huisje weer mogen gebruiken. We deden dit al een paar keer eerder en we hebben het er altijd goed. Op zaterdag rijden we naar Veenendaal en Amersfoort voor bezoekjes aan zoons en schoondochters en onze vroegere buurtjes.
Op zondag doen we eerst een rondje strand vanuit Nieuw Haamstede en dan rijden we naar Wageningen want we hebben een feest van zoon Roy en zijn lief Sara, zij verloven zich vandaag 💑. Daarna slapen we in Wageningen bij hotel de Wageningse Berg, want de volgende ochtend hebben we nog meer te doen in Veenendaal en Ede. Ook gaan we bij een oud-collega van mij aan en dat is heel gezellig. Dan rijden we, via Rotterdam, waar we nog even het centrum induiken, terug naar Zeeland.


Op dinsdag gaan we weer een echte wandeling maken, we lopen naar Renesse. Daar lunchen we op een terrasje in de zon. Het waait wel flink en ook is het zeker niet warm meer, maar het is goed uit te houden achter het glazen wandje met je jas aan 😎. Daarna lopen we via duinen en strand terug. Nu hebben we de wind pal van voren en dat voelt best fris. Bij Renesse is het strand heel breed maar bij Nieuw Haamstede is er nog maar een klein stukje strand over, het is vloed, maar het is gelukt, we komen over met droge voeten.



Hulst met besjes

Renesse

Voornplas bij Renesse

Het brede strand bij Renesse


En het smalle strand bij Nieuw Haamstede in de buurt

Geen opmerkingen: