woensdag 19 april 2017

Nog een paar dagen

Inmiddels hebben we (denk ik) alle administratieve zaken geregeld. Alle belangrijke zaken die zijn aangevraagd zijn deze week met de post gekomen. Dus daar hoeven we niet meer aan te denken.

Nu wordt het huis echt leeg. Allerlei spullen zijn inmiddels opgehaald door de mensen die ze wilden hebben. Vanavond wordt nog een stoeltje met hocker gehaald die we op Marktplaats hadden gezet.
Heel veel dozen zijn ingepakt, een paar dozen staan open omdat daar nog wat spulletjes in moeten.

Morgen pakken we echt alles in en moet alles klaar staan voor vrijdag. De mensen in onze flat houden ons steeds aan en vragen of het allemaal lekker loopt. En ja het gaat goed.


Morgenavond, donderdag, gaan we  lekker uit eten met zoons en hun meiden. En dan dus het afscheid.
Dat is iets waar we best tegenop zien. Want hoe geweldig het verder ook is, afscheid blijft pijn doen.

Vrijdagochtend komt dus de verhuiswagen van Halo Logistics. Vrijdagmiddag, na het schoonmaken van de flat, rijden we naar onze lieve vrienden Petra en Ben, slapen daar nog een nachtje en nemen daar na het ontbijt ook afscheid. 



Zaterdagavond hebben we een hotel geboekt in zuid Duitsland. Zondag rijden we door naar Parma in Italiƫ, maandag naar Pescara en dinsdag naar Bari, waar we dinsdagavond de veerboot nemen naar Igoumenitsa in Griekenland. Woensdag rijden we dan via Patras naar de veerboot die ons op Zakynthos zal brengen.