woensdag 18 oktober 2017

Mijn eerste verjaardag op Zakynthos

Ontbijt in het zonnetje
De dag begint met een stralend blauwe hemel en een heldere zon. We ontbijten buiten, bijzonder hoor, heb ik nog nooit gehad op mijn verjaardag. Heerlijk dus. Na het ontbijt horen we een vreemde bel vanuit de kamer. Het blijkt een Skype-oproep te zijn van onze lieve vrienden, Petra en Ben, in Nederland. Geweldig om ze dan toch even te horen, het geeft nog meer het verjaardagsgevoel. Inmiddels staan er ook felicitaties op FaceBook. Leuk!!!

Daarna doen we onze dagelijkse work-out, we lopen een half uur naar het strand, half uur zwemmen, even lopen over het strand om op te drogen en dan weer naar boven. Alleen vandaag doen we het een beetje anders. We stoppen aan het strand bij de Buca-bar en drinken daar een kopje koffie en bestellen onze favoriete ijsje: de Frutopia. Dit keer met andere smaken ijs, omdat de smaken niet meer worden aangevuld, het seizoen is echt bijna over, maar nog steeds met heel veel fruit. Een echte traktatie😁

Dan gaan we weer naar huis. En daar wachten opnieuw berichtjes met felicitaties, nu van beide zoons. De één knoopt er meteen een Skype-moment aan vast, met de ander heb ik een afspraakje staan. Dan hebben we verder een heerlijk middagje met de zon als gast. Tegen 20 uur zakken we een klein stukje naar beneden, we eten lekker bij Archontiko, en ook dat is heel gezellig.

Al met al een heerlijke eerste verjaardag op ons geliefde eiland.

Geen opmerkingen: