donderdag 30 maart 2017

Nog 21 dagen en een beetje

Dag bij dag komt het dichterbij. We zijn druk bezig met het inpakken van dozen en langzamerhand worden onze kasten steeds leger. De kast uit de badkamer is leeg en uit elkaar. De kast in de keuken is ook leeg en kan dus de komende dagen ook gedemonteerd worden.

Inmiddels zijn er 15 dozen vol én dichtgeplakt. Van de gepakte dozen houden we precies bij wat erin zit, want misschien blijken we toch nog iets nodig te hebben, dat inmiddels is ingepakt. En dat blijkt goed te werken. Ik had in het begin al 2 goede pannen, met nog een platte bodem, ingepakt. We gaan daar namelijk op elektrisch koken over en dan kunnen we de rest van de pannen niet meer gebruiken, die hebben namelijk een ernstig gebobbelde bodem en gaan straks naar de stort. Maar opeens drong weer tot me door dat wij er eerder zijn dan de verhuiswagen, en we moeten daar toch al iets koken. 't Is een beetje zonde om allemaal nieuwe pannen te kopen om dat er een paar in een verhuisdoos zitten.
Nog 4 dozen staan half ingepakt te wachten op de rest. Hans Hageman van Hal heeft beloofd nog eens 10 dozen te sturen. We denken niet dat we die allemaal nodig hebben, maar beter een aantal over dan 1 tekort.

En dan nog een heel belangrijk ding: het huurcontract is bijna klaar. Het blijft dus spannend tot de laatste dag.

Keukenkast leeg, mag uit elkaar
En inmiddels is er een stel wezen kijken hier in de flat. Zij hebben het afgewezen. Maar morgen komt er alweer een ander.
Dozen, dozen, dozen