maandag 1 augustus 2022

Eind juli

Iedere dag is het boven de dertig graden en meestal er ruim boven. Te warm dus om lange wandelingen te maken. Maar iedere dag, als de golven niet te hoog zijn, gaan we zwemmen en daar zit toch een wandelingetje aan vast. En als we 's avonds uit eten gaan lopen we nog eens 5 km, dus aan de kilometers komen we wel toe.

Onze Buurtjes, Ioanna en Aris en hun dochters zijn twee weken hier en dus kunnen we weer even bijpraten. Naar aanleiding van de lange periode die we zonder water zaten de afgelopen winter, vragen we hen of het een probleem is dat we een watervat krijgen voor waterreserve. Nee, er is geen probleem en dus is Aris aan de slag gegaan met als gevolg dat we nu een groot blauw watervat achter het huis hebben staan.

Tijdens een etentje met Engelse vrienden vertelden zij dat de nieuwe weg naar het Noorden ineens helemaal is geasfalteerd. Dat wilden wij wel even gaan bekijken en dus zijn we vanmiddag in de auto gestapt en hebben een rondje Noord Zakynthos gedaan. We zijn gaan eten in restaurant Aeras bij Maries waar je een heel mooi uitzicht hebt over Porto Vromi. Jaren geleden zijn we daar eens geweest en in mijn herinnering zag het er toen heel anders uit. Maar ook daarvoor is een blog heel handig. Ik heb het opgezocht en het zag er toen precies hetzelfde😊 uit. Het geheugen is toch iets vreemds. 

In de afgelopen week zijn we ook weer op bezoek geweest bij de tandarts, voor de halfjaarlijkse controle en reparaties, en ik ben weer voor een controle bij de cardioloog geweest, alles perfect in orde . Leo heeft zijn rikketik aan een controle onderworpen en ook dat was in orde. ❤️. 






Geen opmerkingen: