dinsdag 7 februari 2017

Verhuisbedrijf Halo removal logistics

Inmiddels zijn we weer een paar weken verder. Na de vorige blog zijn we verder gegaan met 2 bedrijven. De één was de tip die we via FB binnenkregen, de ander was Halo-logistics, waarbij we nog een aanbieding hadden lopen. Het eerste bedrijf kwam na onze aanvraag met de mededeling dat het flink in de euro's zou gaan lopen, omdat we naar een uithoek van Europa willen verhuizen en omdat we maar een klein aantal m3 verhuizen. Dat was dus eigenlijk einde verhaal. Halo-logistics heeft een aanbieding gedaan en daarmee gaan we nu verder. Morgen zullen we de aanbieding getekend terug sturen. Ook is er een mail de deur uit om te kijken hoe we aan goede verhuisdozen komen.
Achteraf zijn we blij dat we niet verder zijn gegaan met Move24, na nog wat rondkijken op het internet, kwamen er nog wat vervelende dingetjes boven water.
De les die hieruit geleerd kan worden is dus: zoek op het internet naar goede en slechte recensies vóór je met een bedrijf in zee gaat, bijvoorbeeld op https://sirelo.nl/verhuisbedrijf/