vrijdag 12 maart 2021

Een kleinzoon erbij

Afgelopen maandagochtend vroeg kregen we een telefoontje van zoon Roy. We zijn weer opa en oma geworden. Moeder en zoon maken het goed en onze kleinzoon heet Dean💖. In de loop van de dag hebben we ze gesproken en gezien met beeldbellen. Wat heerlijk dat die mogelijkheid er is.

Op woensdag komt de postbode langs, hij heeft een stapeltje post voor ons. Een digipas en code van onze bank. Daar zaten we al een tijdje op te wachten. Fijn dat het er is en het werkt allemaal.
Ook brengt hij een envelop met het gevraagde papier van het ministerie van financiën hier in Griekenland, met daarin vermeld onze belastingplicht in Griekenland. Nou ja, ik zeg, "onze" belastingplicht maar er zit alleen een papier in op naam van Leo. Inmiddels ben ik tot de ontdekking gekomen dat we dat belastingplichtig zijn in Griekenland mogen bewijzen door een simpele kopie op te sturen van onze belasting-aangifte hier. Dit kwam ik tot de ontdekking door een discussie op een FB-groep. We kunnen dus gewoon verder met het vrijstelling vragen van belastingen in Nederland en hebben nu dus eigenlijk één papier te veel 😁.

Geen opmerkingen: