woensdag 6 mei 2020

Brrrr... koud

Sinds maandag 4 mei mag er hier ook weer worden gezwommen, dat mocht niet tijdens de strenge lockdown. Dus vanochtend hebben we de stoute schoenen weer aangetrokken of liever gezegd de zwemkleding weer opgezocht. We hadden het strand helemaal voor ons alleen, maar dat is wel minder gezellig. Het water was nog erg koud 17,6 graden, maar toen we er eenmaal door waren viel het toch wel mee. Na 35 minuten waren we weer uit het water, maar dat zal iedere keer iets korter worden omdat we steeds dezelfde afstand zwemmen en de smaak weer te pakken krijgen. Samen met het stukje lopen op het strand hebben we dan toch weer 5 km gelopen, een goeie workout dus.

Onder het zwemmen krijgt Leo het idee om straks een rondje over het eiland te maken met de auto. Na een kop koffie en een frappé doen we dat. Het is lekker om zo weer even de bekende plekjes te zien, waar we de komende weken en maanden ook weer kilometers zullen lopen. Onderweg kwamen we de ganzenfamilie tegen van de foto.

Als we terug zijn gaan we toch ons normale rondje nog doen, het is tenslotte prachtig weer en we genieten er nog steeds van. Dus nog een keer 5,2 km, maar dan is het voor vandaag wel weer genoeg. Morgen zien we wel weer.


Geen opmerkingen: