donderdag 14 juni 2018

Vrienden uit Nederland

Onze lieve vrienden Petra en Ben zijn afgelopen zaterdag weer op hun vakantieplekje aan gekomen. We hebben naar hen uitgekeken. Zij komen nu ook al voor de zevende keer hier op het eiland en steeds op het prachtige plekje van Archontiko Villas en Archontiko Maisonettes in Chartata, Katastari. En natuurlijk trekken we weer heel veel met elkaar op. De avonden zijn we bij elkaar, maar ook de wandelingen en op z'n tijd het lekkere relaxen bij het zwembad. Het is weer genieten.
We gaan per dag bekijken wat we kunnen en willen doen, want de temperaturen zijn tot boven de 30 graden gestegen en dus zullen het waarschijnlijk geen lange wandelingen worden.
We zijn regelmatig bij het zwembad van Archontiko te vinden, maar dinsdag wandelen we het pad langs het klooster. We starten om 9 uur en zijn even over 12 weer terug. Het blijft een prachtige wandeling met heel mooie vergezichten, maar op die dag is het niet helemaal helder, dus op de foto's komt het niet uit. Door de temperatuur en het flinke klimmetje is het wel een ZWARE wandeling.

Op deze wandeling hebben we normaal gesproken een prachtig uitzicht

De tijm bloeit en heel veel bijen zoemen er om heen


Geen opmerkingen: