vrijdag 4 juni 2021

Juni

 


Al een paar weken is het steeds prachtig weer. Het is al eens boven de 30 graden geweest, maar nu schommelt het rond de 26. Heerlijk dus.

Als  de zee niet te ruw is doen we onze workout met zwemmetje. Dan zien we dat er op het strand inmiddels een paar eigenaars hun rijen strandstoelen hebben neergezet, maar er zijn bijna nog geen toeristen op dit gedeelte van het eiland. Er komen wel vliegtuigen, ook uit Nederland, maar veel mensen verblijven waarschijnlijk in de grotere plaatsjes als Tsilivi, Argassi en Laganas. Morgen willen we een wandeling maken vanuit Agios Sostis, ook richting Laganas, dus we zullen dan zien of er daar veel meer toeristen zijn.

De moederkip loopt nu met 4 kuikens rond en ze beginnen al een beetje op kleine kippetjes te lijken. Ik heb soms wat eten voor ze gestrooid, maar gevolg is dat moeder wel erg brutaal wordt en zelfs naar een vlekje op mijn been ging pikken. Ach, je moet iets doen om voor je kinderen te zorgen😏.

Ik ben druk bezig met het plannen van de route naar Nederland en terug. Want dat zit er aan te komen. We verheugen ons er echt heel erg op, maar eerst nog een tweede prik en dan nog 14 dagen wachten. Maar het komt dichterbij... 


Geen opmerkingen: