vrijdag 3 juni 2022

Over een pijnlijke kies en wandelen

Begin vorige week kreeg Leo last van een kies, dat werd niet beter en dus werd de gang naar de tandarts gemaakt. Aan die kies viel niets meer te redden en dus is hij er vakkundig uit gehaald. Na een week mochten de hechtingen eruit en was de anti-bioticakuur die hij had gekregen op. Die horde is genomen.

De temperaturen lopen nu iedere dag op tot over de 30° C. Met andere woorden, het is prachtig weer, maar eerlijk gezegd zou de grond wel wat water kunnen gebruiken. Het zoutmeer, waar we uitkijken, heeft nog maar een klein stukje waar water staat, de rest is droog.

Gisteren zijn we weer gaan wandelen, inmiddels wel met wat meer water in de rugzak. We hebben de auto bij Kalipado geparkeerd en zijn van daaruit naar de kust gewandeld. Er zaten wel een paar klimmetjes in, maar het was weer een mooie wandeling. Ongeveer halverwege waren we bij Psarou, een klein plaatsje aan de kust, waar een taverne is waar we als eens meer zijn geweest, ook met onze lieve vrienden P&B. We hebben daar wat gedronken en hebben een Griekse omelet besteld. Een heerlijk plekje daar en een lekkere lunch aan het water.

Nog maar een keer zo'n prachtig olijfboom



Lunch aan het water. Heerlijk toch1

Ik ben de naam even kwijt en ik vind het geen heel mooie
bloemen, maar ze zijn wel heel groot, zo'n 20-25 cm.


Geen opmerkingen: